Ja tak samo pomyślałem ale co będę pisał.
Wiara czyni cuda a numerator lub pantograf dodaje H lub D.
Te "wojenne" kupowałem jak były po 50 zł teraz się nie opłaca.
ps. ten BOSTOK mniam mniam...
ps 2. Maras pokaż tego Laco w ......złocie
Ostatnio zmieniony przez Ewamilewski 2012-10-02, 08:21, w całości zmieniany 2 razy
Spam [Usunięty]
#54 Wysłany: 2012-10-02, 08:20
Ewamilewski napisał/a:
...ta... bo byście chcieli na obraz ogniomieczowy guzy złote za kwaterkę wódki zanabywać
UWAŻAJ - sprzedawca o smagłej twarzy przedstawi Ci swoją towarzyszkę i "pomyli" się przy podliczaniu o 1000 koron. Ciekawy typ.
Maras68 [Usunięty]
#57 Wysłany: 2012-10-02, 09:22
...widziałem tego uhra, taki jakiś zmasakrowany, że aż się go nie chce ciśnienie na dh mi spadło póki co luzik, gotówka wyczerpana, w tej kwestii uaktywnię się dopiero w listopadzie...
Ciągnąc spamerkę: Nie to ładne co ładne, tylko co sie komu podoba...
Ale nie wkurzałaby Cię ewidentna pomyłka Cartiera, który zamiast niedźwiedzia polarnego "namalował" brunatnego (chyba grizzly - jego podgatunek), tylko w białym kolorze... Taka wpadka projektanta obnaża mimo wszystko "modowy" charakter tej marki.
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#60 Wysłany: 2012-10-02, 10:56
Ewamilewski napisał/a:
Ja tak samo pomyślałem ale co będę pisał.
Wiara czyni cuda a numerator lub pantograf dodaje H lub D.
ps. ten BOSTOK mniam mniam...
ps 2. Maras pokaż tego Laco w ......złocie
W sumie masz rację.Brak odpowiedzi jakby nie było też jest swoistą odpowiedzią, a jakże jasną!