Z uwagi na fakt cudownego odnalezienia komunijnej Zarii postanowiłem spróbować mieć pełny full wypas i poszukuję paska plecionki czerwono/czarno/niebieskiej. Nie potrafię nigdzie w necie znależć nawet fotki takowego. Matriał to z tego co pamiętam to było coś sztucznego ponieważ końcówka paska była zgrzana. Sam splot był ukośny. Nie wiem jak wam wytłumaczyć o co mi chodzi. Może komuś po domu wala się taka prehistoria?
Plecionka poodbna do tego co pokazuje bartek.siwiec ale skośna.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-09-29, 16:47, w całości zmieniany 2 razy
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#2 Wysłany: 2012-09-29, 16:58
ciniol, coś takiego?
_________________ pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#3 Wysłany: 2012-09-29, 17:06
Taki jak pierwszy i czwarty od góry - tylko w innej kolorystyce.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#4 Wysłany: 2012-09-29, 17:25
Mnie to wygląda zupełnie jak bransoletki, które w latach 90-tych zaplatały sobie dziewczyny- taka moda była