Słoniu, bardzo ładny zegarek, też jest na mojej liście. Tyle że ja coś nie mogę się na kolor zdecydować. Wiem, wiem mogę kupić oba .
Ps: przyciski IMO są przezajedibi , jak już sobie w końcu kupię to będę naciskał i naciskał
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#7 Wysłany: 2012-09-29, 17:51
Optonic, - nie no, klasyka powinna być biała Oczywiście asekuracyjnie można kupić oba Fajnie, że będzie ich kilka na forum, tylko u mnie to pewnie dopiero kwiecień
Ja znowuż mam zajawkę na czarny, ale białe okienko daty mnie odrzuca (kto to w ogóle i po co wymyślił datę w zegarku ), przy białym nie rzuca się to aż tak w oczy. Ale wolałbym czarny, no qufa jak żyć, jak żyć.
[ Dodano: 2012-09-29, 19:03 ]
Przydałby się test nadgarstkowy, ale mam chytry plan kupić na próbę substytuta
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2012-09-29, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2012-09-29, 16:20 ]
BTW Michał G., pasti, - bardzo ładne zegarki macie na liście
Max Bill jest świetny, ale chyba wybrałbym bez chrono.
A mnie zaczyna męczyć Attache, tylko jeszcze nie wiem w której wersji, wiem tylko że chrono i multidata odpadają, bo na co mi one.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#15 Wysłany: 2012-09-29, 21:47
gzubek71 napisał/a:
A u mnie numer 1 zajmuje Manta, taka jak na Bazarku leży. Pewnie jeszcze długo będzie na mej liście, oj długo.
W tej cenie to okazja... śledzę rynek japoński i tam te Manty wychodzą dużo drożej.
Gdybym nie miał już jednej to dawno bym pozamiatał, a sam za swoją dałem dużo więcej.