Chyba Łukasza psujowanie
Te delfinki do S10 nie pasują nijak.
Ale moim zdaniem Pietka poszedł w dobrym kierunku - tarcza jest tak wyrazista, że proste wskazówki są wręcz wskazane żeby nie przecukrzyć w cukrze.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#64 Wysłany: 2012-09-22, 18:30
Santino napisał/a:
No wiem, że trzeba dać proste, ale nie mogą być prostackie
Znaczy, nie chcę nic pospolitego.
W sumie nadal nie wiadomo, jaki charakter ma mieć ten zegarek. Z tego co jest można równie dobrze zrobić elegancika, jak i poznaczonego bliznami hardkora, któremu stawiają piwo w każdej knajpie - bo jakieś EDC z tego nie wyjdzie, choćbyś się nie wiem jak napinał.
Dużo zależy od wizji tego zegarka, potem można kombinować co do wskazówek i wewnętrznego ringu (nadal się upieram, że warto by przykryć część damascenki czymś prostym, żeby uniknąć total baroque).
Narfas, Widziałeś na żywo tą kopertę?
Na eleganta to się raczej nie nadaje
Pisałem już, i nawet zdjęcie poglądowe dałem, że ringbędzie - już ”się toczy“
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#69 Wysłany: 2012-09-22, 19:56
Aaaaa... chyba mam głupawkę, bo wymyśliłem ring z mlecznego plexi.
A wskazówki nigdy mi nie wychodzą, sorry.
pozdrawiam
Narfas
Ewamilewski [Usunięty]
#70 Wysłany: 2012-09-22, 20:01
Zapomniałeś o indeksach na ringu. Tę białą poświatę zrób trochę mniejszą. Sekunda w mandarynie powala z nóg ale pomysł jest mniam ... mniamm. Podoba mi się.
Santino to o ten projekt Ci chodziło teraz rozumiem. Moje uwagi dotyczyło tego pierwszego zdjęcia. Soorki.
Ostatnio zmieniony przez Ewamilewski 2012-09-22, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#71 Wysłany: 2012-09-22, 20:02
Oł maj, wygląda jak jakiś totem ku czci Przedwiecznego Boga Słońca.
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Narfas, to już dwa ringi - to stalowe, na zewnątrz tarczy, to właśnie taki ring, mniej więcej podobny do docelowego - na nim będą nadrukowane indeksy.
Więcej tarczy już nie chcę zasłaniać.
Kwestią otwartą są wskazówki.
No chyba, że podpowiecie coś świetnego i możliwego do realizacji w moichwarunkach