Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#121 Wysłany: 2010-02-23, 21:16
Jaro, i dzięki bogu że Ty , Auza, nick555 i inni koledzy macie takie podejście.
#122 Wysłany: 2010-02-23, 21:19
Jaro, Ty robisz to z pasji. A jeśli dla kogoś to po prostu sposób na zarobek...? Spójrz na to w ten sposób. Dlatego chroni swoje wzory, oburza się jak inni robią choćby podobne rzeczy itp....
Nie przejmuję się w ogóle, zdziwiłem się tylko z lekka. Ja osobiście,zamieszczając zdjęcia moich wypocin, oprócz wywołania zdrowej nienawiści mam nadzieję że komuś jakiś szczegół może do czegoś się przydać.
Akcji nie widziałem i nie chcę oglądać więc się nie wypowiadam, ale z innej beki : jest m cholernie miło gościć tu w towarzystwie ludzi, którzy mają, jak ja, swoją pasję i dzielą się nią właśnie po to, by inni mogli korzystać. Dzięki chłopaki.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#125 Wysłany: 2010-02-23, 21:31
Tutaj cie to nie spotka jesli nie naruszasz obecnego i jedynego regulaminu to nie reka Boska beoni jakiegos moda czy admina przed skasowaniem komus posta - to powinna byc zasada , ale jak widac na przykladzie nie wszedzie tak jest
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#126 Wysłany: 2010-02-23, 21:37
...tak odbiegając od tematu (a trochę i na temat) to o ile wiem, ten kształt nie jest zastrzeżony więc dlaczego nie miałbyś sobie zrobić takiej do spodni
Powiem kumotrom, że podobna atmosfera jak tutaj jest na forum Lancia Klub, gdzie również się troszkę udzielam. Pomimo że grzebię w samochodach kupę lat, nieraz skorzystałem z rad "świeżaków", którzy czasem mogą mieć jakiegoś nowego pomysła, a kupę frajdy człowiek ma jak komuś może pomóc nawet w błahej sprawie.
Powiem kumotrom, że podobna atmosfera jak tutaj jest na forum Lancia Klub, gdzie również się troszkę udzielam. Pomimo że grzebię w samochodach kupę lat, nieraz skorzystałem z rad "świeżaków", którzy czasem mogą mieć jakiegoś nowego pomysła, a kupę frajdy człowiek ma jak komuś może pomóc nawet w błahej sprawie.
No w sumie - Blaz już powiedział
Dla nas to zabawa, pasja, hobby.
Jeśli ja kupiłem kiedyś 100 koronek za 10 złotych, albo 30 werków za 20 złotych- to czemu nie miałbym dać któregoś potrzebującemu, czy to koledze czy po prostu JAKIEMUŚ CZŁOWIEKOWI? Nie zbiednieję - a tylko sprawię komuś frajdę.
Jeśli zepsułem 10 tarcz nieumiejętnym myciem - czemu mam nie powiedzieć o tym publicznie żeby ktoś na moich błedach się nauczył ...?
Zawsze tak uważałem i uważać będę,chwila gdy zauważyłem że to jest "dziwna" w stosunku do "etosu miejsca" postawa była pierwszą gdy zacząłem się zastanawiać "czy ja tu pasuję" ...