Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#22 Wysłany: 2012-08-30, 15:55
Pan Rosiak kilka lat temu chciał zamykać zakład, bo na czynsz brakowało .. Odkąd Majowy zrobił mu marketing na forach - klient wali drzwiami i oknami. Kiedyś brał wszystko - teraz też bierze, tylko trzeba trafić na dobry moment.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#23 Wysłany: 2012-08-30, 15:59
O moje zdjęcie się znalazło w temacie ..
Mimo tego że ten werk występuje w podróbach i ma przypominać osławiony pylący kaliber od Rolka to jest całkiem dokładny i dość długo chadza .
Mam kilka zegarków z tym mechanizmem i nie narzekam .
Jak ja bym usłyszał przez telefon pytanie o naprawę mechanizmu od "repliki/podróby" rolexa to też bym miał przed oczami "17 zuan" w wersji puszka od konserw i nie chciał nawet kijem dotknąć.
Jak ktoś tu słusznie zauważył: "przez telefon to kiepsko widać"
Logan [Usunięty]
#25 Wysłany: 2012-08-30, 16:54
Rozumiem, że przez telefon to trudno ocenić, ale szacowny zegarmajster wypowiedział się tak o wszystkich chińczykach mówiąc po co wy to kupujecie.
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
"Po co wy to kupujecie" wyraża całą frustrację biednego "specjalisty", gdy człowiek który zaplacił 300 zł za zegarek gdy usłyszy 200 zł za naprawę - to się tylko popuka w czoło. A tak, jakby jeden z drugim kłalitę kupował za 2 tysie i w górę, to od razu lżej 2 paczki wywalić za serwis
Pies czy kot?: kot Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 4042 Skąd: Września
#29 Wysłany: 2012-08-31, 08:30
W sumie nie byłoby dziwne, gdyby na jakeigo goera narzekał (choć np. w porównaniu z ruchlą... ). Ale te to akurat solidne werki są...
_________________ "trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
Logan [Usunięty]
#30 Wysłany: 2012-09-03, 10:52
Witam a co powiecie o Panu Mirku z Gold Top czy można śmiało u niego dokonywać napraw i przeglądów chińczyków np. Parnisów mam nadzieje, że ST-25 w moim pilocie nie pogardzi tylko nasmaruje jak trza i jak coś dokona naprawy.