Kurna jak wy te pachy sami czynicie skąd skórę pobieracie zaciekawił mnie temat pacholąt...
przeglądnął temat i pytanko gdzie zaopatrzyć się w sprzęcicho do majstrowania
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2012-08-30, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 111 Skąd: Białystok
#70 Wysłany: 2012-08-30, 19:23
Maras68 napisał/a:
Kurna jak wy te pachy sami czynicie skąd skórę pobieracie
Jeszcze nie zrobiłem do końca żadnego pacha, choć zacząłem już dwa. Skóre ponoć da się kupić w internetowych sklepach kaletniczych, ale ja poluję na targach staroci i w sklepach z używaną odzieżą na skórzane paski do spodni. Czasem się trafi za psi pieniądz naprawde fajne sztuki. I myślę że na pierwsze paskowe próby wystarczą (przynajmniej mi) takie używane skórzane paski - nawet jak coś nie wyjdzie to mała strata.
Ostatnio zmieniony przez Monter 2012-09-22, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#74 Wysłany: 2012-09-22, 11:59
Brązowy jest ekstra. Szacun
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.