Jakoś muszą zarabiać. Ale przy małych zakupach to nie jest wielka rzecz, a przynajmniej jak zapłacę to wiem, że nic więcej mi z konta nie ściągną, co nagminnie się zdarza przy poleceniu przelewu na zagraniczne konto w obcej walucie: opłata za przewalutowanie, prowizja minimum 10 zł za przelew, weryfikacja kursu itp, itd...
Pies czy kot?: pies
Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35141 Skąd: Polska Pd. B
#62 Wysłany: 2010-01-27, 13:15
Witam,
Za konwersje to raczej nie - prowizja jest za za transakcje IMHO
tewie [Usunięty]
#63 Wysłany: 2010-01-27, 13:47
Sprawdziłem _ oczywiście że pobiera za konwersję -2,5% . Natomiast przelewy , czyli transakcje są non profi . W sumie to na jedno wychodzi ,bo sprowadza się to do _ jak zwał tak zwał . Podobno jakoś można tego uniknąć , ale to już musisz sam poszukać na forum Ebey , czy jakoś tak , bo mnie to słabo interesuje.
Pozdrawiam.
Wozu [Usunięty]
#64 Wysłany: 2010-02-17, 18:04
Możecie pomóc gdzieś znaleźć ten zegarek do kupienia. Szukam na ebay i tylko z czarną tarczą jest a z biało nie mogę znaleźć już dłuższy czas.
Pomocy kumotrowie, koniecznie chcę kupić tego regulatora .
Możecie pomóc gdzieś znaleźć ten zegarek do kupienia. Szukam na ebay i tylko z czarną tarczą jest a z biało nie mogę znaleźć już dłuższy czas.
Dzięki pisałem do tego sprzedającego to dopiero w kwietniu będzie miał te zegarki.
Edit:
Tyle że ja pytałem kiedy wystawi je na ebayu, to odpowiedział, że w kwietniu, a w sklepie może są dostępne cały czas.