kurdę, właśnie sobie sprawdziłem, że Helson ma 1mm mniej lug to lug niż Triton, więc powinien być OK
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#1466 Wysłany: 2012-08-26, 22:22
Rudolf napisał/a:
slamacek no ładne cacko
to jest nic, przed chwilą grzebiąc w necie znalazlem z tej samej rodziny coś, w czym się zakochałem od pierwszego spojrzenia
_________________ pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1467 Wysłany: 2012-08-26, 22:32
Apa13 napisał/a:
slamacek, gratuluje. Fajny i ... Ciniol sie wkurzy
E tam wkurzy. Ja się normalnie wkurw&#^#, tym bardziej że taki jeden złamas nie chce przysłać do Polski pomimo że piszę że zapłacę z górką za rejestrowaną przesyłkę.
A więc tak : Machlo, Slamacek i inni utajnieni posiadacze kredensów
NIENAWIDZE WAS
Trochę mi kuna ulżyło.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-26, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule