nie mieszaj 2 systemów walutowych. Junghansa też w to nie mieszaj - po prostu wszyscy przyzwyczaili się, że ryskie chrono latają w okolicy 1300. A tu od pewnego czasu ciągle tylko w górę... O takie drogo mi chodzi.
No to czas się odzwyczajać - Chińczycy tez zaczynają się cenić. I moim zdaniem - bardzo dobrze.
Tak sobie patrze na ten zegarek, jego cenę. Jednak za tą kase to mam takie cuś, co jest Swietne i ponadczasowe!
Czarne lub białe i jeszcze na kilka fajnych pasków zostanie
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
A to co powiesz na cenę nowej Strieły. Co prawda ma mniejszą koronkę od poprzedniczki, mechanizm nie jest już zdobiony, jest 500 sztuk limitacji, a nie 300, ale za to jest znacznie droższa
_________________ Time is meaningless, and yet it is all that exists.
Sturmanskie z poprzedniego wypusty też miały 44mm, ale nawet w schyłkowym okresie trzeba za nie było dać tysiąc złotych mniej Wiem, że ceny na Sturmanskie w russtime skoczyły po prostu z dnia na dzień
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-25, 08:59, w całości zmieniany 1 raz
Marek,do rosyjskich limitacji to ja zawsze podchodzę tak samo - uznaję że i tak zaraz dorobią, z innym kolorem sekundnika
Ale reszta argumentów do mnie dociera : jeśłi jest wieksza seria, gorszy mechanizm, i mniej wygodna koronka - to nie ma bata, MUSI kosztować
#26 Wysłany: 2012-08-25, 10:49
Ładny interesujący design, ciekawy zegar, ale jak dla mnie cena zaporowa