Ostatnio znalazłem u siebie stary zegarek Slava. Zegarek jest sprawny,czy mógłby mi ktoś podać o nim wiecej informacji informacje np. ile może byc wart
Ostatnio zmieniony przez MikeXt 2012-08-24, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#3 Wysłany: 2012-08-24, 22:41
MikeXt napisał/a:
ile może byc wart
wahin napisał/a:
około 2000 zł
Kolega grzecznie pyta, bądź profesjonalny, a nie chcesz zarabiać...
W/g katalogów szacunkowych cena wolnorynkowa waha się
od 3200€ do 5700€ w zależności od stanu.
Także ładny pieniążek...
Zresztą na zaprzyjaźnionym forum otrzymać możesz dokładną wycenę
Na Sothesby nie wpadłem ... Ale tam abonament kosztuje chyba 12 000 funtów rocznie - to sie nie opłaci. Chyba, żeby ze cztery takie sikory kozackie znaleźć. To się wyjdzie na swoje. No i zawsze jak zostanie abonamentu, to można jeszcze zderzak od Golfa II GTi wystawić, tam koleżki są z kasą, i łykają takie kolekcjonerskie cacuszka jak karpie !
#9 Wysłany: 2012-08-24, 23:04
ALAMO napisał/a:
zderzak od Golfa II GTi
Albo nawet i kołpaczki oryginalne, ze znaczkiem ....
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#10 Wysłany: 2012-08-24, 23:09
Przestańcie drzeć łacha z nowego kolegi - przydałaby się informacj czy był zalany, czy konserwowany itp. Do wyceny przydałaby się też fota werku. Jeżeli cyka - tak na szybko oceniając bez zdjecia werku - to myślę że możesz spokojnie żądać wyjściowej ceny na poziomie 350 zeta. Problem polega na tym że natura Polaka jest taka że woli licytować od złotowki - ale to już ty musisz rozstrzygnąć jaką masz strategię sprzedaży. PZDR
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-24, 23:14, w całości zmieniany 2 razy
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#11 Wysłany: 2012-08-24, 23:11
ciniol, a ile bierzesz za wycenę i kiedy ta licytacja
Kołpaki tam ostatnio nie idą, bo zaczęli wystawiac przerobione od Wartburga. Ja raz wystawiłem - i mi zaraz zdjęli, i afera że "podrabiane". Debile. Jeszcze karę jakąś naliczyli Taki wał zapłacę, za 6.20 funa na godzinę robie na papierze, to mnie nie ścigną
#13 Wysłany: 2012-08-24, 23:14
ALAMO napisał/a:
to mnie nie ścigną
Ale możesz dostać zakaz wstępu...
Kojarzysz tę tablicę, na prawo od schodów ?
Tam, gdzie te foty, że tych klientów nie obsługują....