Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#52 Wysłany: 2012-08-24, 13:45
Miałem już kiedyś zapytać paskorobów jak się wykonuje te "odciśnięcia" np. spinner ma swój znaczek, Ty jak widze odcisnąłeś taki owal na brązowym.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#55 Wysłany: 2012-08-24, 19:10
No ok, mam matryce i co dalej? Ściskam pasek z tą matrycą w jakimś imadełku?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#57 Wysłany: 2012-08-25, 00:10
Monter, super
Szczególnie czekoladowy.
A, i jeszcze pytanie. Czy ktoś z paskorobów poróbował wypalania? Bawiłem się ostatnio trochę i niestety był problem - albo mi się skóra mocno kurczyła, albo wzór kiepsko wychodził. Mój ojciec kiedyś wypalał naszywki na spodnie, na takim balansie podgrzewanym, ale to nie była skóra, tylko polkorfam czy inny syntetyk i tam się nic nie kurczyło. *
* Nie, nie szyję pasków, po prostu przy zupełnie innej robocie musiałem potestować
_________________ hrg.pl
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2012-08-25, 00:13, w całości zmieniany 1 raz
Dominik, taki dzyks do wypalania, można czasami dostać w sklepach np. Lidl lub dla plastykow. Nigdy nie wypalałem w skórze, raz tylko na drewnianej desce
[ Dodano: 2012-08-27, 16:40 ]
Mimo że się nie podbije to wrzucę.
18tki na 22 cm nadgarstek. Krawaty
[ Dodano: 2012-08-28, 17:37 ]
Nudy na urlopie...
Ten się robi a drugi już zrobił
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..