mam ten pasek co na ostatniej fotce przy helsonie. Nie jest zły a jest tani.
Blaz ma rację co do kurzenia się silikonów ale zauważyłem, że w niektórych przypadkach z czasem paski kurzą się mniej. Np w tym powyżej. Ogólnie polecam go.
PS jakie paski "gumowe" ma Deep Blue? Wydawało mi się, że właśnie od bonetto - a ten, który dostałem z atomic time nie przestał się kurzyć wcale i co gorsza jest to pasek, który najbardziej łapie kurz. Więc JEŚLI to bonetto to nic już nie jest takie proste...
PS2 chyba jednak kiedyś uzbieram na tego hirsza - wypas jest i tyle!
no właśnie, z tym kurzeniem to jest dziwna sprawa. Niektóre silikony kurzą się cholernie, szczególnie na czarnych jest to okropne. Ale mam już drugi silikon od TaniegoDobrego i kurna... się nie kurzy. Nie wiem jak to możliwe, ale tak jest. Hmmm, czyli mówisz, nie jest zły...
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-08-21, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#17 Wysłany: 2012-08-21, 09:23
Z tego, co wiem, to DB nie ma pasków od Bonetto.
Prezes, już miałeś okazję kupić ode mnie tego Hirscha, ale się spóźniłeś.
Polecam.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#18 Wysłany: 2012-08-21, 09:47
masz jeszcze?
_________________ Skate or die!
Blaz [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-08-21, 10:06
Z rok czasu już nie mam.
Jeśli się przyzwyczaisz do tych najeżonych fal to jest to świetny pasek do noszenia. Guma Hirscha jest bardziej twarda od Bonetto, ale też mocno elastyczna.
maciek [Usunięty]
#20 Wysłany: 2012-08-21, 10:22
bardziej twarda? Dla mnie np bonetto 317 jest nie do noszenia...
Właśnie dlatego, że jest za sztywny.
Blaz [Usunięty]
#21 Wysłany: 2012-08-21, 10:24
To Bonetto to jest hardkor i sprzeniewierzyło się rodzeństwu - nie bierzemy go pod uwagę.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy