Olaboga, mam problem. Najlepsza z Żon zapragnęła zegara. Na szczęście niekoniecznie tego (bo bym się normalnie szarym mydłem pociął) ale coś w tym klimacie:
albo
Niekoniecznie chrono, ma mieć (cytat): "cyferki na tarczy, być jebitnie różowy, i nie musi kosztować tyle pieniędzy.. acha - może być z chin NAWET.. " (koniec cytatu).
Ja wiem, że to może szok po zaborze OM przeze mnie (no musiałem normalnie!) no ale Kobieta chce.. co Wam będę mówił..
zatem - pomocy?
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 335 Skąd: 3city
#10 Wysłany: 2012-08-18, 10:38
Generalnie tego chyba nie szukasz, ale kiedyś zanabyłem żonie Citizena xC i uważam, że to są zajebiste zegarki dla kobiet (chyba zegarek z którego zakupu jestem najbardziej zadowolony). Są też w różu:
+ jakaś spoko guma różowa i będzie porządny zegar w pożądanym kolorze ;D
ps. tak wiem że są nieco droższe od tych proponowanych wyżej
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14434 Skąd: Gliwice
Panowie, dzięki za odzew. Szczerze - jestem powalony ogromem opcji kolorystycznych, odcieni różu i jelly-subami od Machu..
Niemniej - odwiedziliśmy dziś ostatni raz Jarmark Dominikański i Radość Oczu Moich wypatrzyła u zegarmistrza na Długiej Perfecta w oczojebnym kolorze pink, za jedyne 39 złociszy.
Luba zadowolona, ja nie wydałem majątku, wszyscy szczęśliwi zegarkowo.
A ten jelly-sub to chyba ma nawet obrotowy bezel!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#13 Wysłany: 2012-08-18, 22:17
Jak jeszcze powiesz że będzie szczęśliwe zbliżenie to będziemy płakać jak bobry i kibicować waszemu związku
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka