Oferta doznała małej obniżki cen. Z 1300 dolarów na 600 dolarów.
Który z Was się na to pisze?
A propos marki Ticino. Jest - z tego co widzę - jedną z popularniejszych marek chińskich, przynajmniej na WUS. Co więcej - Ticino ma autoryzowanego dealera, więc według "definicji" KMZiZ jest już w pełni uznaną marką.
Darecki [Usunięty]
#2 Wysłany: 2009-09-07, 10:53
Dla mnie w pyte na tarczy czysto, jedynie to troche indeksy bym przesunal do krawedzi, turbinka ladnie sie prezentuje.
W sumie to jest chyba to samo co dwatch pokazywał ?
szeryf [Usunięty]
#6 Wysłany: 2009-09-07, 13:21
ALAMO napisał:
To samo. Tłucze te tourbillony MillionSmart. Ich kod produktu to MS 70029(WHITE), który można znaleźć na ich stronie w kategorii "Flying Tourbillon".
@ Blaz
Przy większym zamówieniu napiszą na tarczy oraz wytną na mechanizmie i deklu cokolwiek klient zechce! A jedne z najniższych cen na tourbillony w Zatoce ma sprzedawca "minorva88". Duuużo poniżej 600 dolców...
To samo. Tłucze te tourbillony MillionSmart. Ich kod produktu to MS 70029(WHITE), który można znaleźć na ich stronie w kategorii "Flying Tourbillon".
...
Czyli w środku TB02?
szeryf [Usunięty]
#9 Wysłany: 2009-09-07, 16:40
@ Alamo
Jak zauważyłeś w jednym z tematów niżej, TB-02 to mechanizm z podwójnym tourbillonem , który z pewnością nie kosztuje $600. Mnie to wygląda na Liaoning serii 50xx, chociaż pewnie modyfikowany przez MillionSmart, bo na stronie internetowej Liaoning 'a nie widzę tourbillona ze wskazaniem 50-godz. rezerwy chodu.
Prowda
Myślałem o TB01, napisałem TB02.
Zobacz na jedną z wariacji - 2N konkretniej.
Zdobienia są diametralnie różne. Zresztą tourbillony z Pekinu jako najbardziej zaawansowane spośród wszyćkich chińskich - podejrzewam -nie kosztują tyle, żeby MillionSmart je wykorzystywał Moim zdaniem w tym Ticino "zamontowano" Liaoninga.