Jasny beż nie utytła się za szybko? Tę alphe planję do codziennego noszenia na zmianę z ockami.
A co ty nim robisz, świński gnoj przerzucasz rencamy
Ja mam paski od chłopakow niektóre po 3 lata ...
Najwyżej umyjesz, i natrzesz od nowa.
#18 Wysłany: 2012-08-14, 23:03
ALAMO napisał/a:
ciniol napisał/a:
Jasny beż nie utytła się za szybko? Tę alphe planję do codziennego noszenia na zmianę z ockami.
A co ty nim robisz, świński gnoj przerzucasz rencamy
Ja mam paski od chłopakow niektóre po 3 lata ...
Najwyżej umyjesz, i natrzesz od nowa.
Nie każdy ma szczęście pracować tylko w biurze. Świński gnój nie jest najgorszy. Ludzkie męty są gorsze. Zapewniam.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#19 Wysłany: 2012-08-14, 23:06
ciniol, nie filozuj
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
ale wracając do tematu podsuneliście mi myśl. Wygrzebałem już starą torbę ze skóry - jeszcze mojej matki - i spróbuje sobie coś samemu zrobić. A co! Nawet jak wyjdzie koślawo to i tak się będę cieszył.
[ Dodano: 2012-08-15, 13:24 ]
a gdyby tak pójść w tę stronę? Ze starego plecaka kostki wykorzystać niepotrzebny paseczek?
jednak handmeid
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-23, 17:00, w całości zmieniany 2 razy