Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 363 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 2010-02-13, 09:30 Bransoleta dla Citka
Koledzy, szukam w sieci, ale może Wy coś podpowiecie...
W tym Citku:
wymieniłem oryginalny pasek na (moim zdaniem) lepiej pasujący, ale cóż... zaczyna wonieć... Pomyślałem o założeniu bransolety.. Może buszując po sieci widzieliście coś (w przystępnej cenie - nie jestem aż takim fetyszystą jak Blaz ) w rozmiarze 21 mm? Raczej "delikatna" bo zegarek pracuje jako garniturowiec...
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 363 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 2010-02-13, 10:48
No właśnie... Wymyślili z tym rozmiarem...
Mesza widziałem chyba u sprzedawcy, od którego kupował Blaz, ale czy ja wiem czy do garniturowca pasować będzie?
No właśnie... Wymyślili z tym rozmiarem...
Mesza widziałem chyba u sprzedawcy, od którego kupował Blaz, ale czy ja wiem czy do garniturowca pasować będzie?
Trzymajac się konwenansów - to nie będzie
Ale ja ostatnio coraz mniej się tym przejmuje - paradowałem już z Pomarańczką w gumie do garniaka, i paradowałem już w Chinominorze z wielką klamrą Pre-V i grubym pachem
#10 Wysłany: 2010-07-05, 21:59 Poka swoją bransoletę...
Witojcie Kumotrowie i Kumoterki.
Zainspirowany dzisiejszym odkryciem niesamowitego porysowania mojej bransolety od Monsterka - a właściwie jej klamry postanowiłem założyć wątek w którym prezentowali będziemy nasze zegarkowe "łańcuszki".
Jestem ciekaw, jak wasze żelastwo znosi codzienne użytkowanie...
i trochę mi głupio bo powinienem zacząć od siebie ale Najlepsza z Żon porwała aparat i będę miał go jutro - wkleję zatem za 24 godziny moje osiągnięcia w rysowaniu stali.
A Wy?
ps. BTW - można polerować bransolety ? robił ktoś już tak ?
Blaz [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-07-06, 08:56
Polerować można, ale i tak na drugi dzień będziesz miał na niej ryski. Dlatego nie noszę bransolet. Ale oczywiście temat zacny, choć przenoszę go do odpowiedniego działu.