Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1796 Skąd: Poznań
#1 Wysłany: 2010-02-12, 00:38 pasek z płaszczkozaura
Drodzy bracia w nałogu!!
Jestem na etapie poszukiwań egzotycznego paska. Po wybiórczym przeszukaniu wybór padł na PŁASZCZKĘ
Płaszczkę widziałbym w kolorze niebieskim.
Brosa udało mi się namierzyć za 100 pln plus 6 wysylka.
W zagramanicznych sklepach ceny wahają się między 50-80 USD
Czy szukając swoich pasiorków natrafiliście na jaskieś okazyje?
Widziałem po starych postach na kizi i gmt, że kiedyś Blaz był na etapie poszukiwać stringray'a.
Może macie jakieś doświadczenia z tym rodzajem pasków?
Poglądowe zdjęcie wklejane kiedyś przez Blaza na kizi:
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-02-12, 09:49
Olej0070, ostatnio pokazałem czerwoną płaszczkę, to orzekli, że ona jest fuj i ch...
Ta płaszczka z OfficialTime to moim zdaniem najlepszy pasek z tej skóry, którego można kupić w sklepach i manufakturkach. A do tego w kolorze niebieskim płaszczka jest rzadko spotykana. Co prawda bardzo dobrą płaszczkę mają w DeBeer, ale jest zwężana z 24mm do 20mm, co dla mnie jest dyskwalifikujące.
Ja nadal chcę płaszczkę nabyć i nabędę, gdy odpowiedni zegarek do tego paska będę miał. Rozmawiałem z takim jednym paskorobem na wus w tej sprawie i za 50-60 dolarów będę miał full mega wypas custom płaszczkę z pięknym wzorkiem.
Aha, już jedną płaszczkę kiedyś miałem. Czarną z Tajlandii. Przyjemna w noszeniu była.