choć nie lubię bateryjek, dzisiaj doznałem olśnienia i wpadłem na szatański pomysł by na nadchodzący urlop i wyjazd nad morze sprawić sobie G-SHOCK`a
kompletnie nic na ich temat nie wiem, poza tym, że najbardziej chyba podoba mi się ten ale jak nazłość w PL nie do zdobyca a do wyjazdu zostało mi kilkanaście dni więc du.pa
na polu boju pojawiły się jednak dwa kolejne modele G z serii 5600:
nr 1 nr 2
jak myślicie, który lepszy?
wiadomo kwestia gustu, natomiast pytam Was, bo żona już zupełnie nie jest do tego pomysłu przekonana, no a z kotem na ten temat już w ogóle nie pogadam
Pomógł: 39 razy Wiek: 45 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1608 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 2012-07-29, 19:56
tylko biały
"przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak p.... mieście. "
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#5 Wysłany: 2012-07-29, 21:42
Weź biały. Jak się opalisz będzie się dobrze komponował.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Żółty... albo pomarańczowy jak na lato!!
A tak na serio - chyba czarny.. Mnie najbardziej jakiegoś piaskowego w ofercie brakuje.. Chyba że jest?
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#7 Wysłany: 2012-07-29, 22:19
selassje napisał/a:
tylko biały
Mam białego i czarnego i stwierdzam, że jednak czarny...
Na poczatku myślałem też, że biały ale jakoś mi się nie przyjął... Żona za to go sobie "pożyczyła"
_________________ World Wide Watches
emster [Usunięty]
#8 Wysłany: 2012-07-30, 00:06
Czerń
mapeth [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-07-30, 05:43
selassje napisał/a:
tylko biały
właśnie jak na razie jest cichym faworytem raz, że inaczej, a dwa, że żona wyraziła cichą aprobatę być może dlatego, że zaczęliśmy się rozglądać za zegarkiem wakacyjnym i dla niej
[ Dodano: 2012-07-30, 06:44 ]
corten napisał/a:
Żółty... albo pomarańczowy jak na lato!!
A tak na serio - chyba czarny.. Mnie najbardziej jakiegoś piaskowego w ofercie brakuje.. Chyba że jest?
żółty mega mi się podoba, ale... u kogoś sam jakoś bym się chyba nie odważył na łapę takiego kanarka zapodać
[ Dodano: 2012-07-30, 06:46 ]
pasti napisał/a:
selassje napisał/a:
tylko biały
Mam białego i czarnego i stwierdzam, że jednak czarny...
Na poczatku myślałem też, że biały ale jakoś mi się nie przyjął... Żona za to go sobie "pożyczyła"
przy czarnym obawiam się jednego, że będę w nim wyglądał trochę geek`owato
nie wiem czy takie przekonanie jest słuszne. najchętniej przymierzyłbym oba na łapie, ale w krk póki co niestety nie widziałem ich nigdzie wystawionych...
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 1612 Skąd: Wielka Wies
#13 Wysłany: 2012-07-31, 06:04
ojtam ojtam bierz pan czarny i bedzieszpanzadowolony
Ostatnio zmieniony przez turbiss 2012-07-31, 06:04, w całości zmieniany 1 raz
mapeth [Usunięty]
#14 Wysłany: 2012-07-31, 16:56
lipa, bo już pewne, że CHCĘ BIAŁEGO ale do tego modelu GLX 5600 7ER
jakoś nie mogę się przekonać, z dwóch powodów (no może trzech)...
po pierwsze, ma on jakieś dziwne wzorki na pasku, poza tym te fale w górnej części cyferblatu (nie wiem czy to są te fazy księżyca, czy jak to się nazywa) ale trochę mi zalatuje takim zegarkiem komunijnym no i na koniec wydaje mi się być taki trochę hmm błyszczący
natomiast żadnej z tych wad nie zauważam w modelu G-5600A-7
jest genialny, natomiast w PL niedostępny...