No na pasku wyglądają idealnie, ja jednak preferuję gumę lub bransoletę zwłaszcza w lecie. Na szczęście bransa w zegarku nie wygląda jak u starego taryfiarza, jest bardzo fajna z dużym zapięciem i co najważniejsze równa na całej długości.
Fajny zeiger.......ale troszkę nudny, pasior zdecydowanie go ożywi.
Właśnie rozglądam się za jakimś pachem, najbardziej przypadły mi do gustu dzieła Kolegi Spinnera, zastanawiam się tylko jaką klamrę dobrać. Panerajowa odpada ale coś masywnego fajnie by siadło. Co do samego paska podoba mi się taki, klamra też obleci:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-24, 09:09, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#28 Wysłany: 2012-07-24, 09:16
Na czarnym pachu będzie z niego imho straszny smutas .. Poszedłbym w kierunku jakiegoś wintydżowego brąziku .. Spinner bez problemu wystruga i takiego krzywulca ..
Na czarnym pachu będzie z niego imho straszny smutas .. Poszedłbym w kierunku jakiegoś wintydżowego brąziku .. Spinner bez problemu wystruga i takiego krzywulca ..
Na brązie też spoko ale ten czarny mi się wyjątkowo podoba
#30 Wysłany: 2012-07-24, 14:56
Zauważyłem, ze koledzy ostatnio do wszystkiego by brązowe paski zakładali
Moje zdanie jest takie- jeśli pasek ma 'ożywić' zegar, to niezależnie od koloru pomyśl nad jakimś ciekawym przeszyciem