#1 Wysłany: 2012-07-19, 23:35 Pogięło mnie, "podróba" mi się podoba...
Podróba wygląda tak
Jest do kupienia w niezłej cenie, mam na nią ochotę ale tak się zastanawiam...co ludzie powiedzą?
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-07-19, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#2 Wysłany: 2012-07-19, 23:42
A co cie ludzie obchodzą? Jak często zdarza się żeby ktoś zaczepiał cię na ulicy i komentował zegarek który nosisz? A nawet jak cię obgadują za plecami to tym bardziej powinieneś mieć ich gdzieś skoro to do ciebie nie dociera. Noszenie zegara tobie ma sprawiać przyjemność a nie innym.
Ten model taki trochę brajtkowaty czy tylko mi się wydaje?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Woytec60 [Usunięty]
#3 Wysłany: 2012-07-19, 23:43
Dobrze Ci się wydaje
PS
Ankietkę dołożyłem...
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-07-19, 23:44, w całości zmieniany 1 raz
Też chętnie pomacałbym. Mam wrażenie, że funkcjonalność wyświetlacza łączy w fajny sposób z wyglądem wskazówkowca. Split wspomniał o TAGu - Junghans też robi takie właśnie modele i nikt nie krzyczy: "podróba!". To normalka w branży ...
Ogółem:
Bierz - jakby co, odkupię od Ciebie za grosze i uwolnię Cię od tego cierpienia... słowo! Od czego są koledzy z forum
P.S. Split ma też rację, że jednak Emergency to zupełnie inny zegarek, więc z tą "podróbą" to jak rozumiem, taka prowokacja..
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2012-07-20, 06:21, w całości zmieniany 1 raz