Jestem w głębokim szoku.
Właśnie znalazłem bardzo fajne Casio. Generalnie nie lubię tej marki, edifice mnie odrzucają, G i Protreków nie ogarniam... ale ten model bardzo mi się podoba. W dodatku kosztuje przyzwoicie.
Casio MTF-E001. Technikalia:
45 bez koronek/51/13mm - kawał zegarka. Zakręcana koronka. WR100m.
Biały, czy czarny?
Po obejrzeniu filmów, jeszcze bardziej mi się podobają:
Ja takie dylematy rozwiązuję przez zakup obu ale ten mi się trochę plasticzany z fotek zdaje. Widziałeś live ?
#3 Wysłany: 2012-07-20, 07:20
ALAMO napisał/a:
Ja takie dylematy rozwiązuję przez zakup obu ale ten mi się trochę plasticzany z fotek zdaje. Widziałeś live ?
nie, tylko na tych filmach. Podoba mnie się...
olek [Usunięty]
#4 Wysłany: 2012-07-20, 07:22
miałem czarnego. Bardzo fajnie wykonany zegarek. Gdyby nie napis casio powiedziałbym, że kosztuje 2-3 razy tyle. W przeciwieństwie do edifficów jest bardzo dobrze zrobiony. Powiem szczrzez że miałbym problem, którą wersję wybrać...obie są fajne
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 2012-07-20, 08:14
Ten czarny bezel wygląda na plasticzany, choć na jednym zdjęciu przypomina PVD, więc niech mnie który oświeci.
Ale zegary dość fajne i cena pewnie uzasadnia chęć zakupu. Z dwojga (nie)złego - czarny jednak.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
maciek [Usunięty]
#6 Wysłany: 2012-07-20, 08:17
Borewicz napisał/a:
Ten czarny bezel wygląda na plasticzany, choć na jednym zdjęciu przypomina PVD, więc niech mnie który oświeci.
Ale zegary dość fajne i cena pewnie uzasadnia chęć zakupu. Z dwojga (nie)złego - czarny jednak.
Wydaje mi się, że bezel nie jest z plastiku... Hmm.