Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#33 Wysłany: 2011-01-30, 01:30
Najlepszy jest jednocylindrowy boxer, a jeszcze lepsza jednocylindrowa V-łka
A poważnie, to widziałem taki wynalazek. Jednocylindrowy motocykl o pojemności 350 ccm, jakis koreański. Cylinder pochylony do przodu, a za nim drugi. Na oko typowa V-ka, i to spora. Tyle że w drugim ''cylindrze'' był ukryty gaźnik i filtr powietrza, a z drugiej strony schowek na narzędzia Boczki otwierane, ale aluminiowe, wszystko żebrowane, fajnie spasowane i zmyłka totalna
Wy już mnie niczym nie ździwicie Koło mnie chłopaki buduą od podstaw motory na zamówienie. Oglądałem wczoraj DWULITROWY silnik który montują w jakimś chopperze. Z JuSej ściągnięty. Kufa, ktoś tym będzie pole orał
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#35 Wysłany: 2011-01-30, 22:44
Hehe, temat dziary na deklu przeszedł w temat motocyklowy.
2 litry w moturze, to juz nic szokującego dziś. Seryjne maszyny tyle mają. Kawasaki Vulcan ma 2 litry w dwóch garach, a Triumph Rocket ma w trzech garach 2300!!!
A Boss Hoss ma w ośmiu garach w układzie V 5700 ccm!
I to jest czad i hardkorrrrr dopiero...
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#40 Wysłany: 2012-07-14, 13:44
wahin napisał/a:
autor miał na myśli
Autor miał pewnie na myśli, że tu może coś napisać
Darek1974r [Usunięty]
#41 Wysłany: 2012-07-15, 19:49
A mogę cos napisać? Naprawdę?
Więc:
Jeden z odcinków PitBull-a (taki serial o Policji).
Policjant odchodzi na emeryturę i dostaje w prezencie od kumpli szablę z grawerem:
"Weteranowi ZOMO - Rodacy"
Na deklu zegarka tez się zmiesci.