Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#16 Wysłany: 2012-07-12, 21:24
A pogiąłeś teleskopy łyżką?
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#17 Wysłany: 2012-07-12, 22:20
Chyba nie bo milczy. Jest też opcja że użyte zostały łyźki do kół i dlatego porażka.
Tak btw masz Tomek pochwałkę od nas wszystkich za zdolności szukania. Nie rzucam kamieniem w Bowa bo też bym nie znalazł tego co ty podlinkowałeś.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-12, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie no bez jaj, kiedyś zakładałem jeden "handmejdowy" grubaśny pasek do takiego jednego zegarka. Na początku też zdawało się że nie pasuje, ale dało się - teleskop sam się trochę wygiął był . A i może ze cztery minuty mi na to zeszło.
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Deep blue może kiedyś, ale jakoś niespecjalnie mnie ciągnie. Ale pomarańcz? nieee.
Nie mam , nigdy nie miałem i nie przewiduję posiadania takowego. Wyjątkowo mi nie podchodzą wszelkie pomarańcze.
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Tomek, dla Ciebie wszystko!!!
Może być, jak wrócę z Radomia...
Zabiorę się z Paprykarzem, ma po drodzę
Optonic, ME jest w kilku kolorach, coś dobierzesz... Zaproponować mogłem tylko swojego, a on włśnie pomarańczowy. I jeszcze żaden ze znanych mi zegarków nie miał tak mało uniwersalnie zaprojektowanego mocowania teleskopów. A jest mnóstwo miejsca na uszach.