i kurde nie mogłem od niego oczu oderwać. Wesoły, wakacyjny łocz. No kurde ale za chiński kawałek plastiku, w którym nawet do jeziorka nie można wskoczyć prawie 400 zeta... Bez sensu... Ale kurde podoba mi się.
A może jakiegoś czerwonego Dżiszoka? Są w ogóle jakies warte uwagi czerwone (po całości łącznie z paskiem) ANALOGOWE zegarki? Nie pomarańczowe. Czerwone i koniecznie ze wskazówkami. No ostatecznie żółte. Czy pozostaje tylko ten Diesel?
Ale tak serio chłopaki, to ja Tomirka rozumiem - sam czasami mam też odpał na jakiś kompletnie śmieszny zegarek, LEDa albo coś w tym stylu. Zobaczcie na te kolorowe G co sie ostatnio kropelkowo rozmnażają To się nazywa chyba "frajda"
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#8 Wysłany: 2012-07-11, 13:18
Potwierdzam, mam frajdę z żółtego G.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
poli123 [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-07-11, 13:18
Wszystkie (no prawie) kolory dopuszczam - wesołe wakacyjne, ale takie modowanie jak np tytaj:
http://www.ebay.com/itm/G...#ht_4660wt_1069
to już raczej przesada. A jest tego sporo
Ostatnio zmieniony przez poli123 2012-07-11, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#10 Wysłany: 2012-07-11, 13:20
Diamenciki to nasza wish lista z Karolem Musimy tylko dojrzeć do tego designu
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#11 Wysłany: 2012-07-11, 13:35
Cezar napisał/a:
Tomir....co się z Tobą dzieje
O przepraszam, ostatnio kupiłem Ekranoplana, wcześniej Stenka Submarinera - nikt mi nie powie, że to nie są męskie łocze
Alamos ma rację - czasami mam przypał na jakiś zegarek i już. Od tego Diesla to naprawdę oczu nie mogłem oderwać. Aż w pierwszej chwili chciałem gościa zaczepić i poprosić, żeby mi dał przymierzyć Ale się powstrzymałem Ale wykonany jest bardzo fajnie i na żywo prezentuje sie naprawdę nieźle i baaaaardzo wakacyjnie. A do gajera przecież go nosić nie będę