#1 Wysłany: 2012-07-05, 17:29 Wakacyjny pach do Komandira
Szukam wakacyjnego pacha do Komandira, w związku z tym, że jest to 18 mm - pasek tej grubości odpada. 20 mm to absolutne minimum. Najprawdopodobniej jakieś nato, ale nie jestem do końca pewien. Szukam inspiracji.
Michał G., Wybierz coś z podkładką. Przy 18mm to nawet wyroby naszych pachorobów wyglądają skromnie. Ewentualnie może jest możliwość dociąć szerszy pach do 18 przy mocowaniu, ale to może Wojtek się wypowie.
Nato raczej nie, ale wymiana szkła jak najbardziej
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Ostatnio zmieniony przez Remik 2012-07-05, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Taaa, tylko, że zdjęcie wstawione dopiero teraz Wiesz... ciężko coś oceniać na zdjęciu, na którym nie ma żadnego punktu odniesienia. Tutaj 18mm wygląda ok, ale na nadgarstku już imo mniej ok.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 1717 Skąd: Wlkp
#11 Wysłany: 2012-07-09, 20:57
Michał G., ....hmmmm o 14:45 wstawiałem ale to nie ważne. Pewnie pójdzie przewlec szersze nato ale jak to będzie wyglądało nie wiem ... kolorystykę zatem tylko Ci "podpowiem"
aaa...i Remik, ma racje ... wymień to szkło bo polerka chyba już nie pomoże
_________________ It's better to burn out than to fade away ...
Kufa faktycznie Ale serio serio do tej pory nie było tam żadnego zdjęcia... kilka razy sprawdzałem o co mu chodzi i ni wuja nie mogłem wymyślić...
[ Dodano: 2012-07-09, 22:33 ]
Slavol napisał/a:
Michał G., ..... Pewnie pójdzie przewlec szersze nato ale jak to będzie wyglądało nie wiem ... kolorystykę zatem tylko Ci "podpowiem"
Seiko Aviator miał 20mm nato, a też ma 18mm i fajnie wyglądało, dopiero 22 była niefajna.
Slavol napisał/a:
aaa...i Remik, ma racje ... wymień to szkło bo polerka chyba już nie pomoże
Już byłem dziś u jednego majstra z zapytaniem, on powiedział, że nidyrydy "bo to Panie trzeba mieć specjalistyczny sprzęt, bo tego się tak wcisnąć nie da, to Panie wodoszczelne musi być"
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-07-09, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 1717 Skąd: Wlkp
#14 Wysłany: 2012-07-10, 11:43
Michał G. napisał/a:
Już byłem dziś u jednego majstra z zapytaniem, on powiedział, że nidyrydy "bo to Panie trzeba mieć specjalistyczny sprzęt, bo tego się tak wcisnąć nie da, to Panie wodoszczelne musi być"
U kogo byłeś ?
_________________ It's better to burn out than to fade away ...