Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#1 Wysłany: 2012-07-06, 13:23 Submariner vintage style James Bond homage
Nie znalazłem na znanych mi sklepach, więc może kumotrostwo pomogą. Oczywiście przekroczyć budżet
Czy submarinera w stylu wczesno-dżejmsobondowym bez daty widział ktoś u Alphy albo innego partyjnego producenta?
Budżet - tradycyjnie: 100 dolarssonów.
Dla ułatwienia rozgawora podaję linkiego:
http://jamesbond.ajb007.co.uk/rolex-submariner/
Nie,to model robiony ze 3 lata temu. I cały wyszedł. Tak samo jak srebrny datepointer - sam swój ostatni oddałem Sataniście, bo chcialem sobie sprowadzi nastepnym transportem - i dupa zbita
U nas na forumie chyba tylko jedna taka jest
ALE
MQJ to dobra baza jest pod to, i pod Miyotę jest sporo wskazowek do modowania - a takie to na 10% Moduj!
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-06, 13:59, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#10 Wysłany: 2012-07-06, 14:22
ALAMO napisał/a:
ALE
MQJ to dobra baza jest pod to, i pod Miyotę jest sporo wskazowek do modowania - a takie to na 10% Moduj!
A ty myślisz, że ja się znam na takich zabawach. Zegarek po prostu chciałem kupić
A poza tym to ten MQJ to chyba z lupkiem i z datkiem jest?
PS. Ale jak nie będzie wyboru to trzeba się będzie zastanowić. Ale to dopiero w październiku, jak wrócę do kraju.
A ta M-qualita stalowy jak partia przykazała? Czy cynkowany jakiś?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#11 Wysłany: 2012-07-06, 14:26
Michał G. napisał/a:
Tomek, a co to ska to? Ja go chce!
To własna produkcja kolesia z WUS na bazie homarka pvd od Majfrienda. Kozak, c'nie? Będę takiego składał, pasek i bazę już mam, jeszcze tylko tarcza i wskazówki - i do roboty.
adventure, napisz do TEGO sprzedawcy z Zatoki, może pomoże Ci rozwiązać Twój problem przy niewielkim przekroczeniu budżetu. Koleś robi zegarki pod marką Tiger Concept, głównie suby, niby wszystkie z datą, ale bez daty też się trafiają ..
Np. (zdjęcie okropne, ale zegarek nowy)
#12 Wysłany: 2012-07-06, 14:31
Tomek napisał/a:
adventure, napisz do TEGO sprzedawcy z Zatoki, może pomoże Ci rozwiązać Twój problem przy niewielkim przekroczeniu budżetu. Koleś robi zegarki pod marką Tiger Concept, głównie suby, niby wszystkie z datą, ale bez daty też się trafiają ..
Np. (zdjęcie okropne, ale zegarek nowy)
Dzieki, zawsze to jakis punkt zaczepienia w tych trudnych czasach
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#14 Wysłany: 2012-07-06, 15:27
Michał G. napisał/a:
Mega kozak. Ile mniej wiency taki modzik? Zmiesci sie w 100 dolkach?
Baza to ok. $80 z szipem choć ostatnio chyba zdrożały, brałem TUTAJ dość dawno, było taniej.
Wskazówki i tarcza będą od raffles-time z Zatoki (thx again Santino ), tarcza $26, wskazówki $23.
Chyba będą pasować, w razie czego mają też inne, będę się konsultował przed zakupem
Pasek już kupiony w C&B na wyprzedaży, melepety pisały, że trzeba ciąć bo za długi. A guzik prawda - na długość idealny a kosztował grosze, chyba $14 czy coś w okolicach (po rabacie). Żałuję, że tylko dwa wziąłem, 22mm i 20mm, ten drugi właśnie do tego modzika.