Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#5 Wysłany: 2012-07-03, 00:06
Mówicie? Jakoś coś do mnie nie gada, a chętnie bym znów im tam w temat wlazł, bo to fajne inicjatywy są. Poza tym Gerlach ma robić "kompresora" i to cena będzie podobna, więc naprawdę nie wiem, czy sie tam udzielać...
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#12 Wysłany: 2012-07-03, 22:18
split napisał/a:
Daj spokój, jedyna zbieżność, to kolorystyka, a ten WUSowiski i tak będzie zmieniany w sensie kolorystyki. Na razie pokazują bazy.
1) wiem, wypowiadam się na temat bazy
2) podobieństwo estetyczne to nie jest zarzut z mojej strony. Takie podobieństwo nie polega na podobnym rozmieszczeniu elementów, tylko na zbliżonym stylu, np. jest trochę zegarów identyfikowanych jako "bauhausy", mimo to znacznie się różniących. W tym przypadku zagrało głównie bardzo podobne typo, chociaż nie tylko.
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-07-03, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Mi się ten Sea-Gull bardzo podoba, nawet w tej kolorystyce, tylko te wskazówki są totalnie od czapy... Liczę, że zmienią je na bardziej masywne, wtedy będę poważnie rozważał...