No i kolejny nius dotyczący kopert jest taki, że są w finalnej obróbce od ponad tygodnia. Oznacza to że obsuwa jest na 4 tygodnie w tej chwili, i szlag mnie jasny trafia Jest to o tyle wkurzajce, że to jest najdroższy i najbardziej "prestiżowy" z naszych wykonawców, i specjalnie DO NICH, pomimo że przepłaciliśmy zdrowo, poszło wykonanie Foczek. Bo miała mucha nie siadać.
Bransolety powinny zostać do nas wyslane w przyszłym tygodniu, czyli do połowy lipca będą dostępne normalnie w sprzedazy. Pójdzie mailing do wszytskich, bo posiadacze DiS oraz Fok będą mieć specjalną cenę na "doposażenie"
Nie ważne kiedy, nie ma co poganiać. Ważne żeby wszystko dojechało, Koledzy powoli poskładają... tyle czekamy to miesiąc w tą czy w tą różnicy nie robi
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#1481 Wysłany: 2012-06-30, 13:14
ALAMO napisał/a:
pomimo że przepłaciliśmy zdrowo, poszło wykonanie Foczek. Bo miała mucha nie siadać.
Krzysiek, nie ma co się denerwować
Mnie już ciśnienie oczekiwania zeszło, mam nadzieję, że innym też
Jak Rudi napisał, dwa miesiące obsuwy dla dżentelmena nie powinny być tematem do rozmów
Liczy się efekt finalny...Mam nadzieję na wielkie zadowolenie
Opóźnienia się zdarzają , co to 2 miechy jak niektórzy mieli 2 lata
Na razie - 4 tygodnie
Co nie zmniejsza faktu, że już mnie i tak wuj strzelił, bo od przyjazdu z urlopu słysze od wykonawcy jakieś kocopały - a koperty mialy byc już gotowe do wysyłki ... Tłumaczą się że to cholernie skomplikowany projekt. Ja to wiem, i wy to wiecie, ale za to im zapłacilismy ekstra. Gdyby koperta była prosta, to mógłby ją wykonać dowolny z naszych kooperantów ....