Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2012-06-17, 16:41
To nie jest forumowiec WUS. Rozmawiałem z Chińczykiem o tym projekcie. Chyba można jeszcze się zapisać. Rozmawiają przez popularny w Chinach komunikator, QQ chyba to się nazywa. Mają założoną grupę wewnątrz, której prowadzą rozmowy. Jeśli się chce zapisać, to trzeba tam do nich uderzyć przez komunikator, a najlepiej wcześniej na WUS zapytać chińczyka, który zaprezentował projekt.
adamstepien007 [Usunięty]
#7 Wysłany: 2012-06-17, 16:45
Procedura jest jakaś pokręcona - jeszcze tego nie rozpracowałem - kontaktują się z producentem/sprzedawcą przez jakiś program QQ i to raczej po chińsku - tam się zamawia, ustala indywidualną inskrypcję itp. Przydałby się ktoś z chińskim. Kurcze poznałem niedawno Taiwańskiego studenta - taki Tajwańczyk to też Chińczyk Tylko jak go odnaleźć - numeru nie wziąłem bo to przecież ... nie Chinka ...
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#14 Wysłany: 2012-06-18, 09:06
Bardzo fajny ten z WUS, ktoś już sprawdził czy jest możliwość pozyskania tego zegarka i co trzeba zrobić aby się to stało?
#15 Wysłany: 2012-06-18, 09:15
Też się zastanawiam czy ta "antea" 38,5 nie będzie przymała na mój 18 cm nadgarstek - ale zobaczcie jak na forach sobie "pokazują" jak na ich rękach wygląda Stowa - i nie wygląda to źle