Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 907 Skąd: Warszawa
#544 Wysłany: 2013-02-02, 13:12
Pytanie do noszących F.O.K.I.
Jak wyglądają Wasze koszulki? Bo moja już nie wygląda
Założone kilka razy i uprane tyle samo. Nadruków już brak.
Mam Adlery. Może z Beefy-T nadruk nie zszedł?
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#545 Wysłany: 2013-02-02, 13:22
Ja mam beefy i jest to samo, znaczy nadruk jeszcze jest jak najbardziej, widać tylko że nadszarpnięty zębem czasu. Poza tym prany tyle razy, że jak na tak cienki wzór i tą technologię dziwne że jeszcze jest
A ja mam adlera i beefa. Prane tyle razy, że hoho i nic się z nimi nie dzieje
Piorę i prasuję zawsze na lewej stronie i nic. Wcześniejsze moje koszulki te z "krzaczkami" (a mam ich cztery) też są w dobrym stanie. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale wydaje mi się, że nie ma co brnąć w dotychczasowego wykonawcę.
Może zrobilibyśmy wyszywane ?
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#547 Wysłany: 2013-02-02, 13:29
No chyba kopytko na mordkę można, bo to chyba do wielokrotnego użytku, jak do naszywki?
Czy wyszywane są po prostu z projektu?
No i przy wyszyciu imo duży wzór odpada.
BTW Ja bym zrobił kubasy, są fajne, bo koszulkę z jakim motywem?
Z chińczykiem gniotącym Swissa
Takim w stylu motywu z kasku Gordona z ostatniego Dakaru:
_________________ FORZA Robert! RK WRT
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-02-02, 13:31, w całości zmieniany 1 raz