Tak jak przewidywałem, zdecydowałem się na zakup tej alphy . Ciekawe ile zajmie jej droga z Hiszpanii, ktoś kupował w speedtimerkollektion ? Z tego co rozumiem to do 5 dni roboczych powinno iść.
Tak się napatrzyłem na te meshe Blaza, że zastanawiam się jak by ta alpha wyglądała na takim:
Moim zdaniem do zegarka nie pasuje, bo jest on elegancki, czego nie da się powiedzieć o meszu. Ale nosi się go wygodnie, tyle moge powiedzieć
qbapiasek Gość
#23 Wysłany: 2009-08-24, 14:25
No właśnie tak myślałem że nie bardzo do eleganta, a powiedz mi jeszcze czy będzie do niego okej czarny pasek? Bo tak planuje jakiś czarny paseczek niedrogi kupić do niego.
Wychodzi na to, że najpierw kupie mesh, a potem będę do niego zegarek dobierał 8)
On jest dośc gruby, wiec pasek tez nie powinen byc grubości ceraty. Nieźle powinien wyglądac czarny z białym przeszyciem. Chociac ten brązowy ze zdjęć jest naprawdę OK. Czekaj, zobaczę zaraz na bazarku co ma Swissmaker, może ci pokaże o co mi biega
A do tego mesza to sobie kup nurka
Edyta :
O takie cos będzie aldnie wygladąło. Nie chodzi mi o ten konkretnuie pasek, ale styl :
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#25 Wysłany: 2009-08-24, 14:45
Zostaw alphę na pasku, taki elegancki "łocz" powinien być na pasku.
Blaz [Usunięty]
#26 Wysłany: 2009-08-24, 15:09
O chińskim meshu nie mogę złego słowa powiedzieć, wręcz przeciwnie. Polecam i to nawet nie w ciemno.
qbapiasek Gość
#27 Wysłany: 2009-08-24, 15:35
Myślę jednak nad jakimś czarnym paskiem bo brązu mam już za dużo. Poczekam do jej przyjścia może okaże się lepszy ten pasek alphy, od pasków parnisowych.