Nabyłem w celu prezentu Invictę, ale obdarowywany wybrał w zamian jedną z moich Maryn.
Jako że zaczęła mi się podobać chcę ją zostawić dla siebie.
No i trzeba ja w coś ubrać. Oryginalnie była na świetnej w/g mnie gumie ale to nie dla mnie.
Został mi ostatni kawałek skóry i mam dylemata co z niej zrobić.
Przymierzyłem zegarek do szrokiego paska z Maryny:
Mnie taka kombinacja nawet pasuje, a co Wy na to?
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#2 Wysłany: 2012-06-07, 13:10
Chyba wystaje poza obrys podkładki...
A nie powinien, w/g mnie, oczywiście
Młody jestem i się nie znam , ale coś tak jakby Diver na podkładce mi się całkowicie nie widzi. A nie mam nic do podkładek, sam kilka posiadam i używam.
Ps: no chyba że chrono diver do jeansów
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Też mi się tak wydaje, ale czekałem na podobne głosy. Spróbuję chyba zrobić zwykły pach profilowany do koperty.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#7 Wysłany: 2012-06-07, 16:28
Imo raczej kolor czarny pacha a nie brązowy. Bardziej się będzie komponował z bezelem.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#8 Wysłany: 2012-06-07, 17:02
jaro19591, również nie bardzo to wygląda .. Pokombinuj z czarną skórą i niebieskim lub kremowym (pod kolor indeksów) szyciem. Ewentualnie bardzo ciemny brąz.
maciek [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-06-07, 19:29
w życiu, żadne skóry. Diver musi na pasku, którego nie strach zmoczyć, albo na bransie.
Zauważyłem, że w ogóle duże zegarki nosi się wygodnie na tego typu pasku. Przypuszczam, że po prostu ciężar zegarka rozkłada się równomiernie na nadgarstek poprzez podkładkę.