Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#1 Wysłany: 2012-06-06, 21:28 Szukam zegarka
Jak nie ma sie dosc funduszu to wybor jest zawsze ciezki , w tym roku tylko jeden zegar , w szranki staja dwa zegary
kryteria
-mechanizm
-wykonanie
-wyglad zewnetrzny
Deep Blue - co co Orienta nie wiem czy macałeś na zlocie, ale mnie na żywca nie powalił (żółty przynajmniej, bo czarny w zestawie z watchado się do mnie uśmiecha ) To fajny zegar, ale chyba w żółtym kolorze DB fajniejsze
No i w DB mechanizm masz lepszy Tam zdaje się siedzi Miyotka z dokręcaniem i stop sekundą, a w revolverze ten sam mechanizm co w makach. Żeby naładować wskaźnik rezerwy chodu trzeba się zdrowo nawywijać zegarkiem
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#13 Wysłany: 2012-06-06, 21:44
Słonik oczeta me sie swieciły ale moze własnie dlatego ze nie było DB , znaczy sie podobno było łysy miał na reku tylko ja nie widziałem czego załuje , a mechanizm chciałbym zeby był niezawodny bo blisko mnie nie ma zadnego dobrego zegarmistrza