odkopię temat... gdyż właśnie mam swoje pierwsze nato, założyłem go do zegarka, ale nie wiem czy dobrze... ma ktoś gdzieś jakiś mały tutorial? jak go założyć do zegarka i następnie na rękę co by końcówki nie odstawały?
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Cała idea paska jest taka, żeby dało się go założyć do zegarka ze stałymi teleskopami (taka jest na przykład specyfikacja kontraktowa brytyjskiego G-10)
Czy ktoś kiedykolwiek zamawiał Nato od taniegodobrego? ciekaw jestem jakiej są one jakości, cena może nie jest wiele niższa niż na naszym rodzimym alledrogo, jednak znacznie większy wybór kolorów.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#204 Wysłany: 2012-05-19, 11:14
mam dwa albo trzy od taniego - sa dosc cienkie, ale dzieki temu sie dobrze ukladaja.
nosze regularnie i sie nie strzepia, wiec value for money jest, majfriend
Pytanko za 100 punktów...wie ktoś, gdzie można zanabyć materiałowy, dwuczęściowy paseczek - taki, jak np. przy Seiko Military, tylko o szerokokości 22mm?
Szukam, szukam i wyszukać nie mogę...
Ło dokładnie takie cuś:
_________________ Pozdrawiam,
Bartek
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-05-29, 10:18, w całości zmieniany 1 raz