Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#634 Wysłany: 2012-05-21, 18:28
buran napisał/a:
Ałmazy
Obrazek
Specjalnie prowokuję Krisa.Jak pokaże swoje to nam pewno papcie pospadają a ja swoje badziewie do punktu skupu złomu zaniosę
Buran, za te Ałmazy to Wielkie graty. Powiem szczerze że Ałmazy to mój słaby punkt.
Mam wprawdzie 6 szt ale ich stan niestety ale nie jest taki jaki bym sobie życzył. Będę w domu to zrobię zdjęcia.
Zastanawiam się czemu tak trudno zdobyć Ałmaza w ładnym stanie? Częściej można spotkać Wołny i Wostoki. Czyżby wynikało to z ich małej produkcji?
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#635 Wysłany: 2012-05-22, 16:58
Na chłopski rozum Ałmazów powinno być wiecej, a Wołen mniej... ale wygląda na to, ze jest dokładnie odwrotnie. Ałmazów za dużo raczej być nie mogo, bo są faktycznie rzadsze. A stan wynika z ich szczelności WR 0ATM... no i oczywiście z powlekanych kopert, które muszą się zuzyc, a watpię, żeby wielu właścicieli traktowało Ałmazy jako zegarki odświętne. Nosili ludziska to się pozużywały
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#637 Wysłany: 2012-05-27, 19:40
Kris, czytałeś nowe zapisy Regulaminu ?
Wiesz, że nie można już wrzucać więcej niż jedną fotkę ?
Tym bardziej takie fotki.
Dodatkowo na fotce może być tylko jeden zegarek.
Nie można już wkur***ć kolegów.
Musisz częściej zaglądać.
(żart oczywiście )
GRATY I szczere HEJTY
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#639 Wysłany: 2012-05-27, 19:48
Dobre, dobre. Czytając początek tekstu sam się przeraziłem że coś jest nie tak
To w takim razie pokaże Ci jeszcze swoje Starty w innym wątku ... Zdjęcia oczywiście grupowe.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#645 Wysłany: 2012-05-28, 10:18
Kris-pozamiatałeś,nie pozostaje mi nic innego jak zostać Twoim idolem brakuje Ci chyba tylko Ałmaza z dużym napisem.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.