Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#286 Wysłany: 2012-05-18, 09:52
Kumotry, podpowiedzcie. Poszukuję bransolety w rozmiarze 22, najlepiej 22 na całej długości. Ale musi byc pełnostalowa, skręcana na śruby, ciężka, grubaśna i pancerna jak gąsienica od czołgu. Przy uszach na prosto, bez półokrągłych maskownic. Raczej z dużymi ogniwami, nie drobna plecionka.
Gdzie takiej szukać w rozsądnej cenie, bo ja sie w tych chińskich stronkach motam.
A może ma ktoś cos takiego na zbyciu?
maciek [Usunięty]
#287 Wysłany: 2012-05-18, 10:19
Korba napisał/a:
Kumotry, podpowiedzcie. Poszukuję bransolety w rozmiarze 22, najlepiej 22 na całej długości. Ale musi byc pełnostalowa, skręcana na śruby, ciężka, grubaśna i pancerna jak gąsienica od czołgu. Przy uszach na prosto, bez półokrągłych maskownic. Raczej z dużymi ogniwami, nie drobna plecionka.
Gdzie takiej szukać w rozsądnej cenie, bo ja sie w tych chińskich stronkach motam.
A może ma ktoś cos takiego na zbyciu?
byś mi najpierw napisał z przywoitości, że nie wiesz gdzie kupić 23mm, a potem pytał o swoje 22...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#288 Wysłany: 2012-05-18, 10:40
maciek napisał/a:
byś mi najpierw napisał z przywoitości, że nie wiesz gdzie kupić 23mm, a potem pytał o swoje 22...
Cos nie zajarzyłem Twojego ''przesłania'' to znaczy, że masz 23 do sprzedania? Czy szukasz 23?
Jak masz na sprzedanie 23, to pokaz co to, najwyżej się drapnie po pół mm.
A jesli szukasz- to ja lepszej od watchadoo nie widziałem i tą drogą pójdę.
Tyle że ja nie umiem kupowac zagramanicą, nie mam pajpala i w ogóle gamoń jezdem...
Ostatnio zmieniony przez Korba 2012-05-18, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
#292 Wysłany: 2012-05-18, 11:32
A ktos może będzie zamawiał bransoletę z watchadoo?? Podpiąłbym sie pod zamówienie...
maciek [Usunięty]
#293 Wysłany: 2012-05-18, 11:40
Korba napisał/a:
A ktos może będzie zamawiał bransoletę z watchadoo?? Podpiąłbym sie pod zamówienie...
gdzieś na forum było porównanie tej z watchadoo z tą od taniegodobrego, zdaje się, że ta druga wiele nie odbiega, a jest o połowę tańsza. Muszę to przemyśleć, dam Ci ewentualnie znać.
Ok dam znac, ale w razie w sprobuj jeszcze kogos innego podpytac, bo istnieje pewna niewielka szansa, ze za 2 tyg nie bedzie mnie w PL i bede zamawial dopiero jak wroce.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.