Nadejszła wiekopomna chwila , oto wstępne projekty zegarka tożsamego z Foka a będącego jej seryjną wersją , "patronem" jest Jospeh Conrad Korzeniowski i OTAGO.
Zegarki będą produkowane w dwóch wersjach kolorystycznych tarczy, czarno-pomarańczowa i czarno -grafitowa.
Wielokrotnie juz o tym mówiłem, koperta będzie tożsama z kopertą FOKI, tylko grawer na deklu będzie inny i wypełnienie kwadracików na bezelu będzie białą luminową.
Svedos, chcialem sie tylko upewnic. Musze przyznac ze chyba to jest pierwszy zegarek, który mi się podoba z pomarańczowa tarczą. Pewnie wezmę i tak grafitowy - bardziej uniwersalny - ale połaczenie czarnego z pomaranczowym jest bezkonkurencyjne!
Ostatnio zmieniony przez winter 2012-05-18, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie błagam... niech ten bezel zostanie taki czysty, stalowy. Moim zdaniem projekt jest skonczona całością Zwłaszcza wersja z pomarańczą. Ten grafit jest troche mało kontrastowy w stosunku do czerni..
ALAMO, masz racje, nie pomyslalem, ze faktycznie go pomniejszy... Coz, to tylko projekt. Przypuszczam, ze na zywo bedzie super.
Szkoda, ze nie zostala wybrana druga wersja w jakiejs zieleni, badz blekicie... Aczkolwiek pewnie to kwestia zalozen biznesowych, grafit uniwersalny i sie predzej sprzeda niz inne kolorki. Chyba, ze jeszcze jakies inne kwestie decydowaly o wyborze takiego, a nie innego koloru.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.