Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#363 Wysłany: 2012-05-17, 08:30
Dlatego jak tylko pojawiła się możliwość wpisania się na listę zakupu tego zegarka to mówiłem o tym że to jest super okazja, zegarek tej klasy w tej cenie to rarytas. Pokażcie mi drugi taki zegarek który by miał tyle "wartości dodanej" za jedyne 135 USD. Dlatego tez uważam że cena kup teraz na alledrogo nie jest wcale wygórowana.
Że już nie wspomnę, jaki koszt byłby zegarka szwajcarskiego, z podobnej klasy mechanizmem i komplikacjami (fazy księżyca, duża data, dokręcanie, stop sekunda)....
Svedos, dziekuje za odpowiedz, wlasnie bylem ciekaw czy cene robi clo i inne Wasze koszty, a nie wzialem pod uwage, ze produkcja zegarka dla WUS przez Sea-Gull'a to rewelacyjna promocja dla marki etc.,
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ten bazowy Sea Gull kosztuje 'normalnie' jakieś 250 dolców. Cena na WUS to była okazja jak cholera. Też uważam że cena z Allegro nie jest jakaś z czapy wyjęta. Sporo - ale nie jest to szukanie frajera na kajak.
CZyli jednym slowem - zegarek dla WUS robiony byl po kosztach, tudziez z malym sponsoringiem Sea-Gulla. Jak dlugo trwala realizacja projektu? Jestem ciekawy jak bardzo priorytetowo potraktowali takie zamowienie, gdyz tak jak pisalem wyzej moj eng jest za slaby, zeby przegladac WUS.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
CZyli jednym slowem - zegarek dla WUS robiony byl po kosztach, tudziez z malym sponsoringiem Sea-Gulla. Jak dlugo trwala realizacja projektu? Jestem ciekawy jak bardzo priorytetowo potraktowali takie zamowienie, gdyz tak jak pisalem wyzej moj eng jest za slaby, zeby przegladac WUS.
No z priorytetem to było dość slabo - zegarki mialy być przed koncem stycznia.