Chyba niedługo taki zestawik sobie machne Szkoda tylko że wersja bez sekundnika
Korci mnie ze względu na ten pasek, który mam i który w sumie tylko do takiej opcji dobrze pasuje. Aczkolwiek nie wiem do czego bym to ubierał Chyba musiałbym sobie sprawić coś w tym stylu:
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#4 Wysłany: 2010-01-27, 09:15
Przy PAMach i tak "Cie to wali" w sumie - i to jest ich lecznicze działanie... Które zaraz opiszę w Trąbie słonia...:P Maryna fajna ale ten pasek to Swiss wybacz ale...
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2010-01-27, 10:14
No tak, z tą podziałka to lipa - chyba,z e wezmiesz werk ze stop sekunda... choc i z innym mozna sie pobawic:-)
Blaz [Usunięty]
#9 Wysłany: 2010-01-27, 10:27
Koledzy, bo jak zaraz przeczytam o 0,1 milimetrowym przesunięciu indeksów to wezmę bejsbola w dłoń! Właściciel Pama nie liczy sekund, ale raty, raty co miesiąc!
Koledzy, bo jak zaraz przeczytam o 0,1 milimetrowym przesunięciu indeksów to wezmę bejsbola w dłoń! Właściciel Pama nie liczy sekund, ale raty, raty co miesiąc!
A żółta Marynka chyba dla mnie niestrawna...
Tojest jeden z typów włascicieli PAMa
Drugi to taki który ma w rzyci czy jest 12:02 czy 12:03 ...
Blaz [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-01-27, 10:37
Ale to chyba nie w naszym kraju.
W każdym bądź razie jeśli decydowałbym się na Marynę to tylko dwuwskazówkową, bo tylko ona jako tako wygląda.