Ufff...
jak to dobrze, że nie przepadam za chrono, mogę spokojnie na Batorego odkładać
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#35 Wysłany: 2012-05-15, 18:48
mnie się podoba Łosiowy hanharto-tutimowco-poljot, z tym że ten zielony chyba trochę zbyt żywy - fajny klimacik lekko wojskowy.
Marina mi w ogóle w chrono nie pasi, za to zwierzyńca w ogóle nie skomentuję...
jestem na nie (poza łosiem)
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-15, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
dla morskiego chrono proponuje nazwę Opty. Malo kto już pamięta o Telidze a warto. Choć kameralność jachtu jak dla mnie bardziej pasuje do klasycznej mariny: czysta forma, biel i błękit. Oczywiście tej bez daty
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#40 Wysłany: 2012-05-15, 20:58
Z tych pokazanych najbardziej mnie te morskie chrono sie podoba.
W Dzikach - Sokołach jakoś mnie nie pasi chrono... może dlatego, że opatrzyło mi się że to diver - tarczki pod wodą niepotrzebne
Znacznie bardziej jakoś mnie pacają DiS niż marinka –ale z dużą chęcią poczekam na rendery obu projektów --- zgodnie z obowiązującą modą – lajkuję obydwa .
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#43 Wysłany: 2012-05-15, 23:14
Niestety nie podobają mi się te modele - jeżeli miałbym z nich coś wybrać to morski ale i tak bez rewelacji
W zgierzu nawet nie zwróciłem na nie uwagi tzn dojrzałem wiele ciekawszych
Mimo, że bardzo lubię chrono
Tak po dokładniejszemu przyjrzeniu się, to nie podobają mi się te wskazówki "a'la kopuła cerkwi". Wolę proste formy. Wiem, że podobne są też w moich ukochanych Seiko, ale mimo wszystko nie podobają mi się.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.