Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#16 Wysłany: 2012-05-11, 21:37
Stwierdzenie, że się nie da 3tys za G, choćby mia piękny dekielek, tytanik i technologię kosmiczną w środku chyba nie podlega karze po łapkach
Mam nadzieję
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#17 Wysłany: 2012-05-11, 21:41
Blaz napisał/a:
Pasti, ta sama technologia jak w Oceanusach.
Technologai OK, tylko wygląd... jakby to powiedzieć... trochę mocno sportowy
Jednak stylistyka Ocków jest bardziej uniwersalna. Śmiało moge założyć nawet do gajeru, a G-shocka to na trening raczej...
_________________ World Wide Watches
Blaz [Usunięty]
#18 Wysłany: 2012-05-11, 21:46
Cezar napisał/a:
Stwierdzenie, że się nie da 3tys za G, choćby mia piękny dekielek, tytanik i technologię kosmiczną w środku chyba nie podlega karze po łapkach
Mam nadzieję
Ale już mówienie, że G-shock to tylko tani plastikowy zegarek już tak, bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Pasti, inny styl, wiadomo. Ale dekiel do Oceanusa bym zaanektował.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#19 Wysłany: 2012-05-11, 22:05
Blaz napisał/a:
G-shock to tylko tani plastikowy zegarek
Nigdy tak nie mówiłem (znaczy ja) . Mój G wcale nie był tani...
A też jest tytanowy
Blaz [Usunięty]
#20 Wysłany: 2012-05-11, 22:07
No ale też nie na Twoją uwagę zareagowałem.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#21 Wysłany: 2012-05-11, 22:10
Blaz napisał/a:
Pasti, inny styl, wiadomo. Ale dekiel do Oceanusa bym zaanektował.
No dekiel zajebibi... Ocki mają takie monotonne.
Czasem się trafi w tych wersjach z "50" jako limitka coś lepszego:
Jednak jak z drugiej strony się zastanowić to dekiel z reguły jest niewidoczny podczas noszenia No chyba, że ktoś sobie lubi deklem do góry
No pewnie, że widziałem.
Dlatego pytam, co Cię zachwyciło - mnie tak dość zwyczajnie wygląda.
Ale ja technicznie patrzę - bo projekt spójny - całkiem ok.
Ale technologia jakoś nie wydaje mi się kosmiczna.
Z tych, które widziałem/miałem w ręku - najlepsze dekle ma Zodiac. No i GS
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#28 Wysłany: 2012-05-12, 08:39
Cezar napisał/a:
Ale może już niedługo...Tomek chyba idzie w tym kierunku
Chcieć mieć to nie znaczy, że będę miał Barierą jest cena a ja unikam zakupu używanych zegarków, więc zakup używki za okazyjną cenę raczej nie wchodzi w grę (no chyba, że powystawowy) .. Bardziej kręcą mnie Protreki i tu mam pewne plany związane z którymś z modeli Manaslu, ale to jest troszkę tańszy zakup.
Z modeli MR-G, tych pozostających w zakresie moich możliwości finansowych, podoba mi się model MRG-7600D i jakby się trafił w dobrej cenie to kto wie ..
MRG-7700B też jest świetny, ale cena już poza zasięgiem ..
Blaz [Usunięty]
#29 Wysłany: 2012-05-12, 09:20
Segoy napisał/a:
Blaz napisał/a:
Omega to w ogóle cudo
napisał to! w końcu to napisał!
a ten cały mister dżi - brzydal
Kontekst, misiu, kontekst widziałeś?
Tomek, coś mi świta w kwestii cen. Poszukam, wkleję linka...
Blaz czytalem Twoj watek o Oceanusach, kwarcach, wiem co to JDM, teraz nawet czekam na Citizena z Duratectem I mozna powiedziec ze zmienilem swoje podejscie do kwarcow. Natomiast zdania co do g-shockow nie zmienie, dla mnie to maja byc tanie, plastikowe zegarki do tyrania.
Ostatnio zmieniony przez nav 2012-05-12, 11:56, w całości zmieniany 2 razy