Kumotrzy, wstąpiłem dziś podczas zakupów małżowinki do TT (bez nadziei na wypatrzenie czegoś ciekawego) i się mile zaskoczyłem. Zauważyłem dwa nowe modele Pulsara:
PU7005X1
PU7007X1
Mineralne szkiełko , dekiel z oknem, w środku automat z dokręcaniem NH38. Winszują sobie za to 849 PLN, w necie znalazłem na szybko około 100 PLN taniej (w UK z przesyłką za free).
Muszę przyznać, że po nieudanym eksperymencie z dziurbilionem TAO odpuściłem sobie wszelkie dziury, to jednak ten zegarek na żywo sprawia świetne wrażenie. Spójny stylistycznie, bardzo dobrze wykonany (jakość SEIKO), stonowany, niemal idealny jako 'dress watch'.
Pytanie: co jest warty ten werk, bo w sieci niewiele na ten temat znalazłem i czy ktoś może widział go gdzieś taniej? Bo nie mogę go jakoś wyrzucić z głowy...
_________________ „Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
Ostatnio zmieniony przez mnihu 2012-05-10, 09:07, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#8 Wysłany: 2013-08-06, 08:12
mysle, ze na tych zdjęciach sporo traci, bo tarcza wyglada na mocno pokombinowana
fajne, ale szukam jakiegos sportowego chrono z mala sekunda, a tu wszedzie pakuja centralna.
_________________ beceen | ***** ***
maciek [Usunięty]
#9 Wysłany: 2013-08-06, 08:27
beceen napisał/a:
mysle, ze na tych zdjęciach sporo traci, bo tarcza wyglada na mocno pokombinowana
fajne, ale szukam jakiegos sportowego chrono z mala sekunda, a tu wszedzie pakuja centralna.