Powiem wprost: najczęściej jest to spowodowane systemem poczty mailowej. Od dawna trąbię, żeby nie zakładać nigdzie kont na mailu wp.pl, o2.pl, bo to są maile z kolejkowaniem wiadomości. Albo do takich kont wiadomości nie dochodzą, albo dochodzą hurtem itp itd.
Pytanie takie mam. Jest sobie fajna opcja wylistowania nowych tematów "zobacz posty nieprzeczytane [xxx]. Działa i jest ok z wyjątkiem drobnego detalu. Od dłuższego czasu mam tam 2 tematy:
Kraje pozostałe PleAmaR
Uwaga podróba? Pewien "taghujer"
Te tematy nie znikają, nie ma tam nieprzeczytanych przezmnie postów. Nie da się tematów zniknąć, próbowałem nawet te 2 tematy dawać sobie do ignorowanych, też nie pomaga. Co z tym zrobić?
Blaz [Usunięty]
#54 Wysłany: 2012-04-26, 10:55
Zdarza się taki błąd.
Zjedź na dół i po lewej stronie nad tabelką ze statystykami jest opcja "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane".
luz, muszę z tym żyć w takim razie, a odwyk od forum będzie nieco trudniejszy ...chyba jedyne wyjście to zmienić adres email na który przychodzą powiadomienia, ale wtedy o PW tez nie będę wiedział
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#59 Wysłany: 2012-05-09, 06:07
bo to trzeba kliknąć "nie śledż tego tematu" po prawej w rożku na dole i powiadomienia nie przychodzą.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-05-09, 06:08, w całości zmieniany 1 raz