Okazało się , że Pani Ewa, która przygotowywała ofertę na gadżety pogubiła się w cenach. Zorientowała się dopiero dzisiaj jak podałem jej ilości jakie by nas interesowały, poszperała, pogrzebała i się ku..wa okazało, że skrzynka kosztuje nie 20 zł brutto, a 125zł brutto
Jest mi niezmiernie przykro za całą zaistniałą sytuację i nadstawiam swoją doopę na wszystkie hejty, wyrazy nienawiści, pręgierz, baty, plwociny.
Jeszcze raz przepraszam za tą kupę, chciałem jak najlepiej, a wyszło jak zwykle
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Remik, jestem z Toba coz... Kazdemu sie moglo pomylic, a wina jak juz co to Pani Ewy, nie Twoja. Po prostu trza zrobic nowa liste i tyle... O ile bedzie zainteresowanie
[ Dodano: 2012-05-07, 16:07 ] halina, dobrze mowi, niech zejda do okraglej stowki.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#6 Wysłany: 2012-05-07, 15:13
A nie wpadliście na to że co to za skrzynka za 20 pln ?
kiedyś kupiłem pudełko na zegarki za 40 pln i było do dupy ..
Remik nie martw nie myli się ten co nic nie robi , z resztą chciałeś dobrze .
#7 Wysłany: 2012-05-07, 15:15
Wina P. Ewy, nie Twoja
Niech poniesie koszty swojej pomyłki, w/g prawa handlowego podała cenę, zobowiązała się (słownie, niestety) do podołania zamówieniu w danej kwocie...
Wiem, nic z tego, nie było umowy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#11 Wysłany: 2012-05-07, 15:30
Parę książek więcej przywieź
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Blaz [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-05-07, 15:40 Re: Skrzynka na zegarki
Remik napisał/a:
Panowie stała się rzecz straszna
Okazało się , że Pani Ewa, która przygotowywała ofertę na gadżety pogubiła się w cenach. Zorientowała się dopiero dzisiaj jak podałem jej ilości jakie by nas interesowały, poszperała, pogrzebała i się ku..wa okazało, że skrzynka kosztuje nie 20 zł brutto, a 125zł brutto
Jest mi niezmiernie przykro za całą zaistniałą sytuację i nadstawiam swoją doopę na wszystkie hejty, wyrazy nienawiści, pręgierz, baty, plwociny.
Jeszcze raz przepraszam za tą kupę, chciałem jak najlepiej, a wyszło jak zwykle
Jeśli masz kogoś przepraszać to tych spamerów co się zapisywali, bo ich posty pójdą do kosza.
Spoko, nie Twoja wina.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-05-07, 15:40, w całości zmieniany 1 raz