Tą kopertę z ruchomymi uszami miałem okazję macać - całkiem ok wykonana. Dość duża, ale jeszcze daje radę na ręku, bo lug-to-lug nie jest dużo większy niż średnica.
Drugi link do koperty Ci się pomylił chyba?
Masz wskazówki do tego mechanizmu jakieś, czy będziesz dorabiał?
Jeśli masz, to chyba będzie determinować charakter tarczy...?
Druga koperta to miała być Parnis big pilot 47mm (w środku 39,4mm)
http://oi49.tinypic.com/2lo55rp.jpg lecz sekundnik na 9'
Myśle albo na militarno albo na high end
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#6 Wysłany: 2012-05-06, 22:13
Też miałem okazję macać te kopertę z Alle, i te drugą, która ma w ofercie sprzedawca również. Ta z uszami daje radę, lepiej wykonana.
Ta klasyczna ze stałymi uszami gorzej wykonana, albo taki egzemplarz się trafił.
Do spasowania elementów można mieć wiele zastrzeżeń.
IMO: Parnisowe lepiej wykonane.
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 4042 Skąd: Września
#12 Wysłany: 2012-05-07, 06:24
Bo to dla niewiast jest, one czasem mają dziwne gusta
_________________ "trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#13 Wysłany: 2012-05-07, 18:05
z taką koronką dla niewiast? bez jaj
no zdarzyło się imo Parnisowi.... nie wklejajmy już więcej tego zdjęcia bo się podniesie krzyk że nie tylko strojny itd
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.