Szymek wszystko ok, tylko trochę zirytowała mnie Twoja wypowiedź, jak każdej osoby, która zabiera głos opierając swoją wiedzę na tym co powiedzą w telewizorni. Ale wszystko jest ok. Zegarek w bardzo dobrym stanie, gratulacje . I trzeba zaznaczyć, że dowódca brygady to generał, a więc masz zegarek generała
Szymek wszystko ok, tylko trochę zirytowała mnie Twoja wypowiedź, jak każdej osoby, która zabiera głos opierając swoją wiedzę na tym co powiedzą w telewizorni. Ale wszystko jest ok. Zegarek w bardzo dobrym stanie, gratulacje . I trzeba zaznaczyć, że dowódca brygady to generał, a więc masz zegarek generała
Svedos co prawda, to prawda, niestety.
Wiem , dlatego teraz ograniczam się do 2 kanałów.
A nie wiem kim był właściciel tego zegarka , wiem że na pewno lubił smar , bo pełno było go na pierścieniu .
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#15 Wysłany: 2010-01-24, 21:02
Wahin, dobrze mówisz że sytuacja w wojsku jest często zgoła odmienna od tej jaką kreują media. Przeciętny zjadacz chleba opiera swój pogląd na ten temat z tego co usłysz, zobaczy lub przeczyta i nie można się temu specjalnie dziwić. Nie każdy ma możliwość zapoznania się z problemem od środka, masz ją Ty , mam i ja, ale jednak już w stopniu ograniczonym.