Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#46 Wysłany: 2012-04-25, 11:23
Santino napisał/a:
Marcin - filozof
kaido2 napisał/a:
- dobre( czyli takie które przy sukcesywnym serwisowaniu długo żyja)
Rolex?
Zaskoczyłeś mnie romalnie P iszać to mialem na mysli np taką Delbane z lat 50-tych.
[ Dodano: 2012-04-25, 12:31 ]
O!
Inspiracja rolkowa z lat 70-tych na mechaniźmie(uwaga bo pisze z domysłów) 2572. Trafiłem?
Takich zegarków jest mnóstwo i tu zamiast metki wzałbym lepszy zegarek. Szczerze mnie z takich zegarków to podszedł jedynie Komandir podwodniak:
_________________ Pozdro!!!
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#47 Wysłany: 2012-04-25, 13:49
no i dochodzimy do sedna - mnie się po prostu komandir nie podoba choćby nie wiem co! a zenek - tak, i to nie dlatego, że jest zenkiem ale dlatego, że taki mam gust.
A o gustach się nie dyskutuje.
dobrze, że z tej rozmowy się dowiedziałem jakie są PRAWDZIWE inhausy zenka, ale też uświadomiłem sobie, że pomimo wszystko chyba kiedyś -jak będę miał okazję, to zapoluję na ElPrimero bo mi się zwyczajnie podoba - nawet jeśli nie jest inhausem pełną gębą...
Dziękuję Marcinie i pozdrawiam - mam nadzieję, że się poznamy na jakimś zlocie (jedziesz?) i pogadamy.
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#49 Wysłany: 2012-04-25, 21:25
Wybaczcie że dopiero teraz tu zajrzałem. No niestety robiłem coś i to na kolanie ,czego zegarmistrzowi nie udało się zrobić, a dokładnie chodzi o tom stalowa paletkę:
Ciesze sie że mogliśmy sobie tutaj pogadac? Na złot jadę? Napisze tak, no nie wiem czy dojade
_________________ Pozdro!!!
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#50 Wysłany: 2012-04-26, 08:17
no i brawo! a dlaczemu te drugi kamień w kotwicy (?) jest biały, to te z wczesnej serii mało barwione (z odzysku)? czy coś takiego...? śmiesznie wygląda - jak dalmatyńczyk, jeden czerwony a drugi biały...