Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 907 Skąd: Warszawa
#17 Wysłany: 2012-04-17, 21:00
Kurcze przymierzyłem pasek i faktycznie dziurawo to wygląda A cena pasków "curved ends" jest dla mnie nie do zaakceptowania.
Może by tak silikonowi zrobić dziurki na teleskopy ciut dalej? Tylko nie wiem czy taka operacja nie nadwyręży zbytnio paska...
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
maciek [Usunięty]
#18 Wysłany: 2012-04-17, 21:09
materac mi zaśmierdł po miesiącu, ale może to mój problem, a nie materaca.
Kup bonetto i daj strapmejkerom do przeszycia pomarańczową nicią.
ja noszę na prostym czarnym bonetto i jest naprawdę super, kiedyś wklejałem zdjęcia, ale nie pamiętam gdzie. Wydaje mi się, że pomarańczowy akcent na pasku to nie jest najwłaściwsza droga, za dużo wtedy się tego robi
ja noszę na prostym czarnym bonetto i jest naprawdę super, kiedyś wklejałem zdjęcia, ale nie pamiętam gdzie. Wydaje mi się, że pomarańczowy akcent na pasku to nie jest najwłaściwsza droga, za dużo wtedy się tego robi
Też próbowałem na czarnym bonetto, ale jakoś za łyso było. Wolę swojego silikona z akcentem.
_________________ "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2012-04-20, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#26 Wysłany: 2012-04-20, 09:01
Ale są też Bonetto ze wzorkami.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy