Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 2202 Skąd: z gór nizinnych
#18 Wysłany: 2012-04-09, 12:12
Moim zdaniem pisanie na tarczy " Lotnictwo morskie" i umieszczanie sylwetki statku podwodnego to już lekkie przegięcie. Jakby była sylwetka lotniskowca , to bym się nie czepiał
_________________ "Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
Spam [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-04-09, 12:16
Eustachy napisał/a:
Moim zdaniem pisanie na tarczy " Lotnictwo morskie" i umieszczanie sylwetki statku podwodnego to już lekkie przegięcie. Jakby była sylwetka lotniskowca , to bym się nie czepiał
Ty się Eustachy nie dziw. Pływając po morzu beringa Ruskie może przez analogię do pingwinów - ptak a pod wodą lata
sylwek [Usunięty]
#20 Wysłany: 2012-04-09, 14:06
No skoro Japończycy mieli swoje okrety podwodne typu B-1 ,na których przenoszono samoloty i te samoloty z nich startowały .. i było to w czasach II W Ś , to czemu niby Ruskie mieli nie mieć ??